ADO Den Haag kiest voor thee via Lagaranta

Lagaranta is natuurlijk dé koffiespecialist, maar wij hebben ook diverse merken mooie thee. Smaakvolle, eerlijke thee die nu ook met trots geschonken wordt door ADO Den Haag.

ADO Den Haag

ADO Den Haag is een Nederlandse voetbalclub die op 1 februari 1905 werd opgericht in, jawel, Den Haag. De thuisbasis is het Cars Jeans Stadion. ADO won onder meer tweemaal het landskampioenschap en tweemaal de KNVB Beker. Nu hebben zij nog iets om trots op te zijn, namelijk de thee via Lagaranta. Lagaranta levert meer dan 100 soorten kwaliteitsthee en wij zijn trots dat ADO Den Haag voor dit assortiment gekozen heeft.

Eén van de doelen van Lagaranta

Lagaranta is gevestigd in Den Haag en voor een onderneming uit deze mooie stad is ADO Den Haag natuurlijk een fantastisch bedrijf om mee samen te werken. Bij de oprichting van Lagaranta hebben wij onszelf twee doelen gesteld: ADO Den Haag in ons klantenbestand en hofleverancier worden. Met de levering van thee aan ADO mogen wij één van onze belangrijkste doelen afvinken en daar zijn wij ongekend trots op!

Losse thee via Lagaranta

Losse thee is een natuurproduct, waardoor de kwaliteit afhankelijk is van de oogst, de weersomstandigheden en het verwerkingsproces. Lagaranta kiest altijd voor de hoogste kwaliteit. Alle thee wordt getest op uiterlijk, smaak, geur en kleur. Op die manier bent u altijd verzekerd van de heerlijkste, meest verse losse thee die er te koop is.