Onze visie

Premium koffie voor een onvergetelijke koffiebeleving, maar wel tegen een voordelige prijs. Lagaranta importeert de lekkerste koffie uit verschillende landen. Zonder tussenpersoon leveren we zowel versgebrande als ongebrande koffie aan horeca, kantoren en particulieren. Onze koffie is onder andere terug te vinden op de belangrijkste golfbanen van Nederland.

We werken dagelijks aan de ultieme smaak van koffie. Hierbij gaan we alleen voor de allerbeste koffie wereldwijd. Lagaranta heeft dan ook een exclusieve overeenkomst met plantages in Oost-Timor.

Het hele proces, van koffieplant tot branden, houden we nauwlettend in de gaten. De koffie op het juiste moment branden en aanleveren is onze expertise. Al onze koffie is 100% vers, we leveren deze namelijk rond de 21e dag na het branden.

Totaalaanbieder koffiebonen, koffiebrander en koffiemachines

We merken dat onze klanten op zoek zijn naar een totaal aanbod van koffiebonen, koffiebrander en koffiemachines. Omdat we graag de beste service verlenen zijn we niet alleen importeur van de beste koffiebonen, ook laten we deze in Nederland vers branden.
Daarnaast leveren we verschillende professionele koffiemachines. Hierbij gaat het niet alleen om de levering, ook bieden we kennisoverdracht.

Lagaranta leert de eindgebruiker hoe deze de koffiemachine perfect kan afstellen. We informeren ook of de gekozen koffiesmaak nog goed bij u, de onderneming en uw klanten past. Full-service, daar gaan we voor.

Daarnaast leveren we meer dan 100 verschillende soorten thee, uiteraard smaakvol en van een sublieme kwaliteit.

Koffie combineren met kunst

Lagaranta levert niet alleen de lekkerste koffie maar combineert deze ook met kunst. We werken samen met een kunstenaar en realiseren op deze manier verpakkingen, koffiekopjes en espressomachines met een bijzonder design. Koffie mag gezien worden! Hierbij weten we ons te onderscheiden van andere aanbieders.
Koffie promoten onder uw eigen label? Ook dit maken we mogelijk, waarbij verpakking of koffiemachine geheel naar uw wensen wordt aangepast.

Geen tussenpersoon of contracten

Doordat we niet met tussenpersonen werken maar rechtstreeks vanuit plantages leveren kunnen we koffie tegen de beste prijs aanbieden. Bovendien onderhouden we op deze manier rechtstreeks contact met onze klanten.

We werken niet met contracten, onze klanten zitten dus nergens aan vast. Lagaranta heeft op het gebied van machine-onderhoud een eigen technische dienst. Dankzij onze eigen technische dienst verlenen we een nóg betere service.

Lagaranta levert koffie van de hoogste kwaliteit, in een rechte lijn van plantage naar eindgebruiker. De hoogste kwaliteit koffie is heerlijk, maar deze unieke koffiesensaties zijn ook beperkt leverbaar. Wilt u zeker zijn van het lekkerste kopje koffie? Dan kunt u zich inschrijven op koffie die wij nog niet hebben ingekocht. Neem contact met ons op om uw levering zeker te stellen!

Over Lagaranta kunst en koffie
Lagaranta direct trade koffie
Lagaranta direct trade koffie
Over Lagaranta koffieplantage

Bereik ons op!

Adres

Parkstraat 83
2514 JG Den Haag

E-mail

Storingen en onderhoud 24/7

onderhoud@lagaranta.com